Interieurwerken in kwaliteitshout

SR & M's BVBA - InterieurwerkenOok voor de inrichting van uw woning met alle mogelijke soorten kwaliteitshout kan u terecht bij SR&M's BVBA in de Limburgse gemeente Lanaken. Wij verzorgen alle interieurwerken zoals de installatie van houten binnendeuren, parketvloeren of houten plafonds. Maar ook voor de houten inrichting van bijvoorbeeld een winkelruimte, of de aanleg van een houten inbouwkast, kan u op ons rekenen.

Hoe gaan we te werk

Wij maken voor de uitvoer van deze interieurwerken gebruik van absoluut kwaliteitshout, zoals massieve eik, kerselaar, teak of notelaar. Maar ook voor de afwerking in eerder simpele materialen – zoals bijvoorbeeld gyprocplaten – kan u bij onze vakmannen terecht.

Plaatsing parket

Wenst u een warm en authentiek interieur te creëren? Dan kiest u best voor parket. Deze vloeren passen bij elke stijl en staan garant voor een levenslang genot.
Wij zorgen zowel voor levering en plaatsing en u heeft een ruime keuze. Graag komen wij bij u langs om alle opties te bespreken en nadien gaan wij aan het werk rekening houdend met uw wensen, noden en het afgesproken budget.

Wilt u een offerte voor uw project, of zit u nog met enkele vragen betreffende uw interieurwerken? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

contacteer ons

SR & M's BVBA
Molenstraat 11
3620 Lanaken - België
Gsm:+32 (0) 494/ 12 39 71
Gsm: +32 (0) 485/ 95 07 09
BTW BE 0521 745 578
Back to Top