Hellende daken bieden alleen maar voordelen

Een hellend dak is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is de meest voorkomende dakvorm in België. Maar wat moet u doen als u nood heeft aan een herstelling/renovatie hiervan? De dag van vandaag zijn er verschillende mogelijkheden om uw hellend dak mee te bedekken. Zo kan u kiezen voor leien en dakpannen. De dakbedekking zorgt voor de uitstraling en uiteraard ook voor de waterdichtheid. Ook moet u rekening houden met een goede isolatie, want dit zorgt ervoor dat uw energiekosten gaan dalen. Dit is een investering waar u later heel wat op kan besparen!

Overzetdaken

Ook voor de plaatsing van een overzetdak bent u bij ons aan het juiste adres! Wenst u uw dak te voorzien van roofing, leien of golfplaten? Dan kan u best opteren voor een overzetdak. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u beschikt over een houten constructie. Wij zorgen ervoor dat deze plaatsing tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Een overzetdak heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft en snel is geplaatst, het biedt u tevens extra warmte en is geluidswerend!

Dakkapellen

Wenst u liever een dakkapel? Geen nood, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij garanderen topkwaliteit op maat gemaakt volgens uw wensen en behoeften.

Overige diensten

Verder kunnen wij ook nog zorgen voor de plaatsing van velux-ramen. Graag komen wij bij u langs om alle werken te bekijken en een gratis offerte op te maken. Wenst u graag beroep te doen op onze diensten of heeft u vragen over hellende daken? Neem dan snel contact met ons op.

contacteer ons

SR & M's BVBA
Molenstraat 11
3620 Lanaken - België
Gsm:+32 (0) 494/ 12 39 71
Gsm: +32 (0) 485/ 95 07 09
BTW BE 0521 745 578
Back to Top