Dak- en vloerisolatie gelegd volgens de regels van de kunst

Dakisolatie

Uw dak laten isoleren is ongetwijfeld een van de meest rendabele ingrepen! Omdat warmte stijgt kan u maar liefst voor 25% warmte laten verloren gaan wanneer u geen degelijke isolatie heeft. Daarom doet u best vandaag nog een beroep op ons en wij zorgen voor de perfecte afwerking van uw isolatie!

Uiteraard begint een goede afdichting bij het kiezen van het juiste materiaal. Hier helpen wij u graag verder mee op weg!

Waarom moet u uw dak zeker laten isoleren? Zo bespaart u niet alleen op uw energiefactuur maar gaat u ook een betere leefomgeving creëren. Zo zullen er minder temperatuurschommelingen zijn in uw woning en zal u tijdens de zomer ook een frisser gevoel ervaren. Ook biedt een dakisolatie een akoestische meerwaarde! Lawaai van buitenuit gaat drastisch verminderen! Enkel voordelen dus!

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een absolute must! Ook op deze manier gaat u warmteverlies tegen!
Om een goede vloerisolatie te laten leggen moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet u een zo hoog mogleijke isolatiewaarde hebben. Hier is het best om te opteren voor een zo dun mogelijke vloerisolatie. Ook moet u zorgen voor een hoge drukvastheid. Zo wordt uw vloer goed beschermd! Voor al deze zaken kan u bij ons terecht. Graag geven wij u nog meer uitleg over onze werking en de verschillende mogelijkheden.

Wenst u dus isolatie te voorzien? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u graag verder op weg. Bovendien kan u bij ons terecht voor een gratis, vrijblijvende offerte.

contacteer ons

SR & M's BVBA
Molenstraat 11
3620 Lanaken - België
Gsm:+32 (0) 494/ 12 39 71
Gsm: +32 (0) 485/ 95 07 09
BTW BE 0521 745 578
Back to Top